Betalen

Bij Laboo kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Overboeking
  • Sofortbanking
  • Fashion Giftcard / VVV Giftcard

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Creditcard

(Visa, MasterCard en Maestro) Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Overboeking

Wanneer u kiest voor deze betaalwijze, ontvangt uw de betalingsinformatie direct op uw scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, zullen wij de order uitleveren, Wist u ook dat u door de komst van SEPA en IBAN met deze betaaloptie wereldwijd betalingen kunt ontvangen?

fashioncheque

Je vult het 19-cijferige kaartnummer in en eventueel de 6-cijferige security code. De SC code vind je onder de zilveren kraslaag op de fashioncheque. Mocht je na betaling nog een restbedrag moeten betalen dan kan dit via iDeal worden voldaan.

Kortingscodes

kortingscodes of tegoedcodes kun je invullen in de winkelwagen voor dat je naar naar het afrekenproces gaat.Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.