Retourneren

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij laboo.nl. Mocht een artikel helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@laboo.nl Wij van laboo helpen je hier graag verder!
ARTIKEL(EN) RETOURZENDEN?
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde(buren e.d.), die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Wij verzoeken je dan graag je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden door een mail te sturen aan klantenservice@laboo.nl Vermeld daarin je naam, ordernummer, product en eventueel de reden van de retour (dit is overigens niet verplicht). Vanaf het moment van aanmelding heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd de artikelen daadwerkelijk te retourneren.
Vul het retourformulier in op de achterzijde van de bijgeleverde pakbon. Mocht je een product willen ruilen kan je dat hierop aangeven(wordt de gewenste kleding binnen 14 dagen kosteloos toegezonden.)
Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (download de formulier hier onderaan de pagina), *maar bent hiertoe niet verplicht.
Word meegeleverd bij je bestelling:* retourformulier

* retourverpakking (LET OP DE RETOURVERPAKKING IS HET ZELFDE ALS ONTVANGS VERPAKKING HET HEEFT NAMELIJK DUBBEL AFSLUITING)

* contact: klantenservice@laboo.nl bij het versturen van je retour verpakking. Hiermee kunnen wij je sneller van dienst zijn nadat je verpakking binnen is gekomen.

Voeg deze vervolgens bij jouw retour en stuur deze op naar;
RETOURADRES:
LABOO
Snijdelwijklaan 21
2771SX Boskoop

Let op! Binnen uiterlijk 14 kalenderdagen dienen wij jouw retour ontvangen te hebben!

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
(LET OP:Wij adviseren dan ook om jouw retourzending te versturen als pakketpost en jouw track & trace code goed te bewaren. Dit is je verzendbewijsje!) Zonder track & trace code kunnen wij geen terugbetaling of vergoeding geven voor het vermiste pakketje.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.
RETOURVOORWAARDEN
– Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen en dient ook geen parfumgeur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd);
– Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour;
– De kosten voor het retourzenden zijn voor de afzender.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben vergeet het vooral niet te vragen aan ons. – Team Laboo